Invitation til alle danske UL og GA piloter

En ny flyvesæson nærmer sig, og dermed også spørgsmålet: Hvor skal vi hen?

Svaret afhænger af en række forhold, herunder den tryghed og rutine, den enkelte pilot har ved at flyve mod nye og spændende mål. En genvej går via konkurrenceflyvning, som udgangspunkt for nye oplevelser for helt almindelige piloter i Danmark.

Det gælder såvel UL- som PPL piloter, og derfor er DULFU og Luftsport Danmark gået sammen om to aftener med introduktion for piloter, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med konkurrence- og rallyflyvningen, hvor alle kan være med.

Det første arrangement er i Holbæk Flyveklub torsdag den 23. april, og ugen efter, torsdag den 30. april, i Randers Flyveklub.

Læs mere om arrangementerne her – og bemærk tilmelding

Eller benyt dette link til Holbæk

Og dette link til Randers