Luftsports-weekend på Tønder Flyveplads

Det har været et vanskeligt forår for alle, og der har ikke været mulighed for at samles om flyvningen som normalt. Men nu tager vi revanche med en hel weekend, hvor alt drejer sig om at flyve og være sammen. Vi har slået tre fluer med et smæk – DM i præcisionsflyvning, Rally og generalforsamling  – på tre dage.

Den gode nyhed er, at al deltagelse i konkurrencer, mad og drikke er helt gratis for deltagerne.

Endnu en god nyhed er, at nye deltagere får en introduktion / mini kursus i konkurrenceflyvning. Flere af Danmarks mest rutinerede piloter vil inden konkurrencerne dele ud af deres fif og god råd om de særlige forhold, man skal være opmærksom på for at få et godt resultat.

Endelig er der for første gang en ekstra klasse C – udover de normale klasser A og B –  for helt nye piloter med max. 100 flyvetimer. Hvis man altså som helt ny i konkurrenceflyvning hører godt efter under fredagens kursus, er der altså også en fair chance for at komme hjem med en præmie..

Hent programmet her.

Hent tilmeldingen her. (PDF)

Eller her. (Word)