Sirius 2011

Sirius Air Rally 2011 blev suverænt vundet af Hans Birkholm med fru Anne-Marie. Til venstre ses Paul Saunders og Kjeld Hjort, der blev nr. 2, mens Kurt Gabs (th) blev nummer 3, da regnskabet var gjort op i Haderslev.
Sirius Air Rally 2011 blev suverænt vundet af Hans Birkholm med fru Anne-Marie. Til venstre ses Paul Saunders og Kjeld Hjort, der blev nr. 2, mens Kurt Gabs (th) blev nummer 3, da regnskabet var gjort op i Haderslev.

 

When the going gets tough…

Himlen var oplyst af lyn i timevis natten før årets Sirius Air Rally, og regndråberne faldt tæt. Der var altså mere en rigelig spænding i luften frem til konkurrencens normale start lørdag formiddag, men efter en times udsættelse var deltagerne alligevel ved at før klar til at tage livtag med selvsamme himmel.

De vanskelige forhold med mere eller mindre tilfældige byger fik en enkelt deltager til at vende om, mens de øvrige gennemførte navigationsturen. Den gik i år rundt om kontrolzonen i Skrydstrup – med en times ophold på Tønder Flyveplads, hvor der også var en landing med bedømmelse.

Da det hele var forbi, stod Hans Birkholm og navigatør Inge-Marie Birkholm igen på toppen i A-klassen – endda ganske suverænt. På de næste pladser kom Paul Saunders og Kjeld Hjort, mens Kurt Gabs blev nummer 3.

Værterne fra Haderslev tog således godt for sig af medaljerne i A-klassen, og der var heller ingen beskedenhed at spore i B-klassen.

B-klassen i årets Sirius Air Rally 2011 blev vundet af Karl Erik Nielsen (i midten), der havde Svend Erik Høyby med som navigatør - han var dog ikke til stede, da præmierne blev delt ud. På andenpladsen kom Hans Jørgen Christensen (th) sammen med Vibeke, der ses til venstre. Tredjepladsen blev besat af Siamak Glaring og Hans Petter Clausen - begge var dog smuttet inden fotograferingen. Både 1. og 3. pladserne blev således besat af Haderslev-mandskaber. Nøjagtigt som i A-klassen...
B-klassen i årets Sirius Air Rally 2011 blev vundet af Karl Erik Nielsen (i midten), der havde Svend Erik Høyby med som navigatør – han var dog ikke til stede, da præmierne blev delt ud. På andenpladsen kom Hans Jørgen Christensen (th) sammen med Vibeke, der ses til venstre. Tredjepladsen blev besat af Siamak Glaring og Hans Petter Clausen – begge var dog smuttet inden fotograferingen. Både 1. og 3. pladserne blev således besat af Haderslev-mandskaber. Nøjagtigt som i A-klassen…

 

r11

Kommende arrangementer