Hansen ryddede bordet med medaljer ved Sirius Air Rally

Vindere_UnlimitedSirius Air Rally 2013 var på forhånd udnævnt til årets store familiebegivenhed inden for motorflyvning. Det viste sig i den grad at holde stik, da konkurrencen med teori, navigation og landinger var overstået lørdag den 24. august i luftrummet omkring Skive Lufthavn.

Der stod således Hansen’er på alle tre podiepladser. Vinderen blev Allan Hansen, der fløj solo til trods for at det er muligt at have en navigatør med. Han ses i midten på billedet herover. Andenpladsen blev besat af familien Hansen, nemlig Iver M. Hansen og Karen D. Hansen samt Hansen junior, der ses til venstre, mens tredjepladsen blev besat af Hans Møller Hansen (Flymøller) med navigatør Anton Højland, der må være kommet med på et wildcard, da han ikke lyder efternavnet Hansen! (NB: Ifølge Danmarks Statistik er antallet af Hansen’er i Danmark godt 220.000).

Selve rallyet havde deltagelse af 18 mandskaber fordelt på de to klasser. Fra morgenstunden så det ud til at blive en ren fornøjelsestur over landskab og fjorde, men op på dagen viste det sig, at blæsten faktisk gik frisk over Limfjordens vande – til den gode side…

Læs mere om konkurrencen og se resultaterne her:

Kommende arrangementer