Pilot fra Randers vandt cockpit-tur til Grønland

Sirius_Air_Nav
Formand for DMU Sport og hovemanden bag den sportslige del af Sirius Air Nav, Allan Hansen, overrrækker gavekortet fra Air Greenland til Sindre Lindal fra Randers Flyveklub

Alle danske piloter har chancen for at forbedre sikkerheden hele året uden at deltage i en af de konkurrencer, som afvikles af DMU Sport. En af mulighederne er flyve en navigationstur i ro og mag – gerne flere gange – og så sende resultatet ind til DMU Sport. Arrangementet med navnet Sirius Air Nav giver endog mulighed for flotte præmier, hvor den bedste navigationstur de seneste år har fået en tur til Grønland i cockpittet med Air Greenland.

Navnet på konkurrencen afslører at DMU Sports hovedponsor, Sirius Intermational Aviation Insurance, også er sponsor her.

Blandt de piloter, der havde taget udfordringen op i 2013 var Sindre Lindal fra Randers Flyveklub, der også levererde årets bedste resultat. Det blev markeret i forbindelse arrangementet af NM og DM i præcisionsflyvning 2014, hvor formanden for DMU Sport, Allan Hansen, overrakte gaven til Sindre Lindal. Med en anbefaling til andre, der måtte have lyst til at prøve kræfter med navigationsflyvning.

Kommende arrangementer