Vær med til Sirius Air Rally i august

sirius_air_nav
DMU Sport og Skive Motorflyveklub inviterer alle danske GA- og Ul-piloter til at deltage i årets Sirius Air Rally. Det foregår i den sidste weekend i august, nærmere betegnet lørdag den 30. med søndagen som reservedag, hvis vejret skulle drille lørdag.
Sirius Air Rally er det mest traditionsrige danske flyverally, som alle kan deltage i for billige penge især som følge af tilskud fra DMU Sports hovedsponsor, Sirius International Aviation Insurance. Det er grundlæggende en konkurrence med en navigationtur over det nordvestjyske landskab, men det er mindst ligeså meget en hyggelig dag for flyveinteresserede.
I rally flyver man typisk med navigatør, og der flyves i to klasser, så alle kan være med. Det er også en god anledning for såvel GA- som Ul-piloter til udveksling af erfaringer – og en snak om hvad sommeren har bragt af flyverhistorier.
Hent tilmeldingsformularen og husk at melde til senest den 19. august.
Sirius_Air_Rally_invitation 2014

Rally Flying Rules 2014

 

Noname
Vinderne af Sirius Air Rally 2013: Allan Hansen, i midten, og med sølvmedaljerne til venstre Iver og Karen M. Hansen, mens Hans Møller Hansen og Anton Højland fik bronze

Kommende arrangementer