Sirius-vinder fik sin medalje i Lausanne

2014 har været lidt ekstra drilsk for arrangementet af årets Sirius Air Rally. For første gang i rigtig mange år gik det oprindeligt planlagte arrangement i vasken – bogstaveligt talt. Et voldsomt lavtryk lagde sig over landet og endte med skybrud, kældre fyldt med vand og lukkede veje.

Men folkene bag rallyet giver ikke op så let, og derfor blev det udsatte arrangement heldigvis gennemført i begyndelsen af oktober. Alt var på plads, næsten da. Der manglede noget. Da medaljerne til de dygtigste skulle deles ud var vinderen af unlimited klassen, Allan Hansen, allerede taget af sted.

Men Allan er heldigvis også formand for DMU Sport, som også har andre jern i ilden for tiden. Han var således medio november i Lausanne i Schweiz sammen med Vagn Jensen fra samme forening for at præsentere DMU Sports bud på afvikling af VM i Precision i Skive 2015. Den del gik helt som planlagt – læs mere her.

Men anledningen blev også udnyttet til at få guldmedaljerne på plads.

Sirius 1
De store smil var fremme, da Allan Hansen (tv) fik overrakt det synlige bevis for sejren i Sirius Air Rally i Skive af Vagn Jensen fra DMU Sport.

Kommende arrangementer